Pages

20 February 2012

Spänd.

Efter att ha gått igenom en dag som igår utan att gråta en enda gång.
(jag som annars är rätt bra på att grina)
och sedan drömma mardrömmar hela natten, svettas och frysa om vartannat.
Först drömde jag att jag inte fick något visum till Indien,
grinade en hel del i drömmen, men det var ok.
Och sedan lite annat skit.
Och så till sist drömde jag att jag var sen till julmiddagen, och då hade de andra inte sparat någon mat till mig, förutom typ en macka och några eyeliners (!?)
DÅ - vaknade jag gråtandes.

...

Efter allt det känner jag mig lite spänd.

12 February 2012

Halloween 2011

Men hallå!
Jag glömde ju skriva om Halloween!
(Nu har det gått ett tag sedan dess, men det är tamigtusan ändå värt ett inlägg!)


Jag, Anna och Christine stressade igenom affären och handlade allt vi kunde tänkas behöva, och sedan åkte vi hem till Christine där vi lagade middag, bytte om och pyntade om vart annat. Allt kläddes i spindelväv (så fint!) och så skar vi ut ett vackert pumpaansikte i en liten honungsmelon. Vi lyckades tillochmed få till en sprakande levande brasa i Christines tv - classy!

Christine vart en supersnygg vampyr med blodet rinnande (under kvällens gång blev fler och fler av oss lika blodiga), Anna var helt orange och VÄRLDENS sötaste pumpa! Ante var zombie och jag var någon slags dammig marionettdocka - som sedan blev biten av vampyrChristine och alltså en slags vampyr-docka. Någon dök upp som häxa (hon vann vår kostymtävling och fick en liten äcklig godiskräm i pris - grattis!), en annan kom som läskig blek pirat med vita linser och Krister dök upp i full pingvindräkt.

Det blev en riktigt trevlig kväll med brasa, spindlar, bål och prat. Hurra för Halloween!

01 February 2012

100!

Detta är alltså mitt hundrade inlägg. Hurra hurra.

Sitter hemma i soffan och funderar, har precis köpt hem ett härligt nybakat bröd med mandlar som jag sitter och mumsar i mig. Mmm...! Mamma hade tyvärr hunnit gå till jobbet, så hon hann inte smaka. Synd - jag tror att hon skulle tycka om det! Får bli kvällsmacka istället.

Ledig idag, skönt. Lunch med Japan-Jocke och sedan middag med världens finaste tjejer: Anna och Christine. Vi ska på Koh Phangan och njuta av djungel, god mat och självklart cocos-shaken! Mums! Jag kan knappt bärga mig. En bra dag alltså!


Så ska man försöka hinna med lite städande därimellan, ni vet sånt där kul som man inte hinner annars när man jobbar. Ha en bra dag!

100 hurra hurra haha!