Pages

02 December 2013

Olympia

I onsdags lämnade jag San Fransisco bakom mig och åkte till Seattle. Hej kyla! Kunde lika gärna varit hemma, typ. Hoppade på en buss från flygplatsen mot Lakewood där jag skulle byta till nästa buss. Men den hann åka (förbi utanför fönstret när min buss rullade in) så jag fick vänta 1,5 h till nästa avgång. På nästa buss hamnade jag bredvid en liten man som gav mig mumsig mint-choklad, glatt berättade om sitt nya jobb och pekade på saker utanför fönstret. Han skulle (precis som jag!) till Olympia för att fira Thanksgiving med sin familj. Just det, jag är här för att fira min första Thanksgiving någonsin med Thy och hennes familj. I'm so thankful to be here.

Oj, oj oj, vad mycket mat. Och oj oj oj så trött man blev. Vi åt och åt, spelade spel och sedan somnade jag. Härligt! Olympia är litet och mysigt. Om det bara vore lite varmare...


Dagen efter Thanksgiving åt vi brunch hos Thys kusin (mimosa's och mac n cheese egg rolls - eget recept). Sjukt gott. Mycket godare än det låter! På kvällen var det dags för Zoo lights: ett litet Zoo i Tacoma som de täckt i färgglada lampor, mysigt! Vi köpte varm choklad och en annan av Thys kusiner hade smugit med sig peppermint schnaps som vi spetsade dem med. Gott. Efteråt åkte vi direkt in till Seattle för the weekend, det skriver jag om senare för nu ska jag plugga engelska adjectives.