Pages

10 June 2013

HIF-BOIS

Näst sista matchen på Söderstadion. Bajen - Varberg. Monday blir utvisad redan i 15e minuten efter att ha dragit på sig två gula kort. Ändå spelar Bajen bra, är ettriga och visar kämparglöd. De har definitivt överläget och trots en man mindre gör de två fina mål. Men det märks att det tar på krafterna att täcka upp, och i andra halvlek lyckas Varberg få in två snabba skitmål. Riktigt tråkigt. Kennedy, med sin alltid så vackra frilla, är överallt och det är härligt att se honom på planen igen. Riktigt roligt spel idag, det är en fin match att titta på. Synd bara att domaren är kär i visselpipan och blåser sönder matchen. Hela tio kort delas ut, varav ett rakt rött till Varberg i slutet av matchen. Det svider i hjärtat när Bajen gång på gång är nära att åter ta ledningen. Men det slutar 2-2, orättvist. Älskade Bajen - att det alltid ska behöva vara så svårt!